| Tejszínes-kávés csók receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 dl tejszín 4 evőkanál tej 20 dkg tejcsokoládé 1 evőkanál instant kávé 1 cs Francia drazsé Elkészítés: A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáöntve újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és a kávét is beleöntjük. 5 percig állni hagyjuk, majd fakanállal fényes, sima masszává keverjük. 30 percig szobahőmérsékleten hűtjük. Habzsákba töltjük a masszát, és minyonpapírra apró "csigákat" nyomunk belőle. Minegyik tetejére 1 drazsét illesztünk. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |