| Tejszínes-kapros kukoricasaláta - 3-4 adag receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 5 dkg vaj 1 doboz Bonduelle, vagy 40 dkg fagyasztott kukorica 1 evőkanál liszt 4 dl tej 1 dl tejszín citromlé só, cukor kapor Elkészítés: A vajban megpároljuk a kukoricát. Ha minden levét elfőtte, megszórjuk a liszttel és felengedjük a tejjel és a tejszínnel. Ízesítjük sóval, néhány csepp citromlével és kevés cukorral. Forraljuk, közben folyamatosan kevergetjük. Ha túl sűrű, kevés tejjel hígítható. Ha hígabb, hűlés közben be fog sűrűsödni. A végén szórjuk bele a kaprot. Tanácsok: Hűtve fogyasztjuk, rántott sajttal, rántott gombával vagy húsevőknek rántott hallal ajánlom. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: norci78 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |