| Virslis kukoricasaláta. receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 konzerv kukorica 3 szál virsli 3 tojás 2 dl tejföl 1 tubus majonéz 1 kis fej vöröshagyma só őrölt bors 1 kiskanál mustár 1 kiskanál citromlé 1 kiskanál porcukor Elkészítés: A leszűrt kukoricát mély tálba öntjük, a keményre főtt tojásokat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk, a lehajazott, megfőzött virslit karikákra vágjuk, és a megtisztított, apróra vágott vöröshagymával együtt a kukoricához adjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a citromlével, mustárral, majonézzel és porcukorral simára kevert tejföllel nyakon öntjük, és az egészet átforgatjuk. Tálalásig hűtőbe tesszük. A receptet beküldte: Hmv. Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |