| Tejfölös-citromos csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 db csirkecomb 4 dl tejföl 0,5 dl fehérbor 1 db citrom só őrölt bors szerecsendió majoranna kakukkfű Elkészítés: A csirkecombokat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és egy kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják. 3 dl tejfölt összekeverünk a borral, majd egy tepsibe öntjük. Ezután egymás mellé a tepsibe helyezzük a befűszerezett csirkecombokat, majd a maradék tejfölt a hús tetejére kenjük. A citromot gerezdekre vágjuk és a hús közé tesszük, majd a tepsi tetejét fóliával lefedjük. Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. Amikor a hús már kellően megpárolódott, levesszük a fóliát, majd visszatoljuk a sütőbe, és szép pirosra sütjük. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |