Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-citromos csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
4 dl tejföl
0,5 dl fehérbor
1 db citrom

őrölt bors
szerecsendió
majoranna
kakukkfű

Elkészítés:
A csirkecombokat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és egy kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják.

3 dl tejfölt összekeverünk a borral, majd egy tepsibe öntjük. Ezután egymás mellé a tepsibe helyezzük a befűszerezett csirkecombokat, majd a maradék tejfölt a hús tetejére kenjük. A citromot gerezdekre vágjuk és a hús közé tesszük, majd a tepsi tetejét fóliával lefedjük.

Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. Amikor a hús már kellően megpárolódott, levesszük a fóliát, majd visszatoljuk a sütőbe, és szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejben sült csirkecomb » Borzas csirkecomb » Kókuszos csirkecomb » Tejfölös csirkecombok
» Csirkecomb mustármártásban » Tejfölös csirkecomb » Gombás csirkecomb » Görög csirkecombok
» Rác csirkecomb » Titokban sült csirkecombok » Kaukázusi csirkecombok » Marengói csirkecomb
» Mustáros, mézes csirkecomb » Csirkecomb citrommártásban » Finom csirkecomb » Mexicói csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.