Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros, mézes csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj

Elkészítés:
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Öntött mézes » Rakott, bundás csirkecomb » Tejfölös mustáros pecsenye » Mézes-krémes Kata-féle
» Fahéjas mézes teasütemény » Mézes, puncsos » Tejszínes mustáros karaj » Mézeskalács likőr
» Almás csirkecombok » Mézes csülök » Mézes almahab » Fűszeres diós-mézes torta
» Sóágyon sült csirkecomb » Mézes tészta karácsonyra » Mézeskalácspuding » Babapiskótás mézes krémes


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.