| Tartalmas csokoládékrém receptHozzávalók: • 3 tojássárgája • 3 evőkanál Update 1-es süteményliszt (Az Update l-es liszt 30% erejéig „hígítható" teljes kiőrlésű liszttel!) vagy étkezési keményítő (ebben több a szénhidrát) • 3 evőkanál natúr kakaópor • 0,5 liter tej • folyékony édesítő ízlés szerint Elkészítés: A tojássárgáját az édesítővel, az Update l-es süteményliszttel (vagy a keményítővel) és a kakaóporral csomómentesre kevered. Lassan felforralod a tejet s a csokis kulimászt sűrű kevergetés mellett belecsorgatod. Addig kavargasd, míg krémszerűvé nem sűrűsödik Ha netán túl óvatos voltál, és a massza folyósra sikerült, ne keseredj el: csak annyit kell tenned, hogy még egy-két evőkanálnyi Update l-es süteménylisztet (vagy keményítőt) fél deci langyos tejjel elkeversz, s ezzel vígan utánasűrítesz. A receptet beküldte: anett59 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |