| Rumos csokoládékrém. receptSütemények, édességek Hozzávalók: 15 dkg csokoládé 3 tojás 4 evőkanál cukor 3 evőkanál rum 3 evőkanál tejszín csokoládédarabok a díszítéshez Elkészítés: 1. A csokládét törje össze, kis edényben olvassza meg. Hagyja kissé kihülni. A tojások sárgáját a cukorral keverje habosra. Adja hozzá az olvadt csokoládét, majd a rumot és a tejszínt. 2. A tojásfehérjét verje kemény habbá, és két részletben keverje a csokoládékrémhez. 3. A krémet ossza el 4 üvegpohárban, és tálalás előtt 2 órára tegye a mélyhűtőbe. Csokoládéval díszítve tálalja. Tejszínhabot is kínálhat hozzá. Tanácsok: Mutatos, finom, vendégeknek is tálalható süti helyett. Jó étvágyat hozzá! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 490 kcal A receptet beküldte: GILL Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |