| Tarja savanyúkáposztával receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg sovány füstölt tarja 15 dkg vöröshagyma 2 babérlevél 1 teáskanál köménymag 1 evőkanál enyhén csípős mustár 1kg savanyú káposzta Elkészítés: A füstölt tarját annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főzni. A vöröshagymát karikára vágjuk, a fűszerekkel együtt a főzőlébe tesszük. Felforraljuk, majd fedő alatt, kis lángon főzzük. Kb. 40 perc múlva a levet leszűrjük, csak kb. 1-1,5 dl-t hagyunk az edényben. A tarját felszeleteljük. A savanyú káposztát - levét kinyomkodva - beletesszük a húslébe, rá a hússzeleteket, és lefedve készre pároljuk. Ha szükséges után ízesítjük, és tálaljuk. Elkészítési idő: 90 perc Kalóriatartalom: 367 kcal Szénhidráttartalom: 13,2 gramm A receptet beküldte: 50csillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |