| Szuflé - melegen és hidegen receptSütemények, édességek Hozzávalók: A tésztához: 2 tojás, 2 dl tej, 1 dl szódavíz, 20 dkg liszt, 1-2 evőkanál cukor A habhoz: 4 tojásfehérje, 4 csapott evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor. Elkészítés: A palacsintatésztát cukorral, vaníliás cukorral citromhéjjal ízesítjük, majd kisütjük. A tojásfehérjét cukorral és vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A palacsintákat egy tálon egymásra rétegezzük, mindegyik közé habot kenünk. Az emeletes palacsinta oldalát is megkenjük habbal, tetejét nyomózsák segítségével díszítjük. Előmelegített sütőben lassú tűznél a habot megszárítjuk. Melegen és hidegen is nagyon finom. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |