| Szilva, datolya, őszibarack szalonnakabátban receptZöldséges ételek Hozzávalók: 2 db puha szilva, 2 db őszibarack, 2 db datolya, 4 egész mandula, 8 vékony szelet enyhén füstölt szalonna, fogpiszkáló, olaj, alufólia. Elkészítés: Magozzuk ki a gyümölcsöket. A szilvákba és a datolyákba dugjunk egy-egy szem mandulát, az őszibarackba ne tegyünk. Tekerjük a gyümölcsöket egy-egy szelet szalonnába, tűzzük meg fogpiszkálóval. Melegítsük elő a sütőt 250 fokra. A falatkákat helyezzük egy alufóliával kibélelt tepsire. Ha a szalonna össze sült, kivehetjük a fogpiszkálót. 10-15 percig süssük, amíg a szalonna ropogós lesz. Forrón tálaljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |