| Sült diós alma receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4 db alma 8 szem dió 1/2 citrom leve 2 evőkanál lekvár /de mézzel is nagyon finom/ 2dkg margarin tejszínhab Elkészítés: Az almákat meghámozzuk,és megforgatjuk a citrom levében./hogy ne barnuljon be/ A diót durvára törjük,összekeverjük a lekvárral, Kivesszük az almák magházát,és az így kapott üregbe töltjük a diós lekvárt. A megtöltött almákat jénai tálba helyezzük,és egy pici margarint teszünk a tetejére. Addig sütjük míg az alma megpuhul. Melegen,és hűtve tejszínhabbal is fogyasztható! A őszi estéken,könnyű és gyorsan elkészíthető finomság,és még finom illat is lesz a lakásban. Jó étvágyat!! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Pajola Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |