Tutireceptek.hu fejléc

Sörben sült mustáros csirkeszárny recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
mustár
5 dl sör
4 evőkanál vaj
őrölt feketebors
őrölt fehérbors

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megtisztitom, majd tepsibe helyezem egymás mellé. A mustárt a borsokkal kikeverem, ízlés szerint (én jó borsosan szeretem), majd egyenletesen bekenem a tepsibe rakott csirkeszárnyak tetejét. Csak a szárny tetejét kenjük be! Ezután a szárnyak közé elszörtan elhelyezem a vajdarabokat, és leöntöm sörrel. Fóliával letakarom, majd előmelegített sütőben 200 fokon párolom kb. 40-45 percig. Ezután leveszem a fóliát és pirosra sütöm. Rizibizivel tálalom.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros csirkemellcsíkok » Mustáros meggyleves » Mustáros krinolinsaláta » Sőrben sültgomboc 2
» Sajtos mustáros csirke » Mustáros-Erős Pistás hús » Mézes-mustáros pulykamell » Sörben sült husi
» Uborkás mustáros csirke » Mustáros-hagymás csirke » Rakott mustáros hús » Mézes-mustáros pulyka
» Pikáns csirkeszárnyak » Egyben sült mustáros karaj » Sörben sült csirkecombok » Mustáros-tejfölös csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.