| Rakott mustáros hús receptHúsételek Hozzávalók: 2kg megtisztitott krumpli 1kg szépen szeletelhető lapocka legjobb a diója hagyma mustár pirospaprika -őrölt zöld paprika paradicsom 1 tejszin 1 l. tej maradék vaj Elkészítés: a krumplit hasábburgonya szeletelőn leszeljük.Hagymát apróra összemetéljük és egy nagyobb tepsiben elosztjuk.Rászórjuk az őrölt pirospaprikát,rátesszük a krumpli felét, karikákra metélt paprikát és paradicsomot,/télen lehet lecsót/ a szeletelt hust besózzuk,megkenjük mustárral ,ráhelyezzük a krumplira,utánna megint paprika ,paradicsom és végül a megmaradt krumplival betekarjuk.megsózzuk,lehet egy kevés vegeta is nyakonönteni a tejszinnel, ráönteni a tejet a vajat ráreszelni .Előmelegitett sütőben féltakarékon sütjük kb 2 órát.kiadós és nagyon finom. Jó étvágyat. Tanácsok: a húst jó este besózni és mustárral megkenni be a hűtőbe éjjelre és másnap dolgozni vele Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: fofno Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |