| Sajttal rétegezett tejszínes hús receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csont nélküli karaj, 20 dkg füstölt sajt, 20 dkg trappista sajt, 4 dl tejszín, só, paprika, őrölt bors, olívaolaj, Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágom, kiklopfolom. Enyhén sózom, majd mindkét oldalát megborsozom, paprikával megszórom (ízlés szerint). Egy hőálló tálat enyhén megolajozok, majd beleteszek egy réteg húst. A kétféle reszelt sajtot összekeverem, a tetejére szórom. Újabb réteg hús, majd sajt következik, így rétegezem, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejére a maradék sajt kerül, a végén ráöntöm a tejszínt. 200-220 fokon kb. 50 perc alatt, megsütöm. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |