| Sajtos zöldségleves receptLevesek Hozzávalók: 2-2 szál sárga- és fehérrépa, 1 kisebb zellergumó, 1 fej közepes nagyságú vöröshagyma, 1 póréhagyma, olaj, só, bors, szerecsendió, 2 evőkanál liszt, 1 leveskocka, 2 evőkanál reszelt sajt, 1 pár virsli. Elkészítés: Az olajból, az apróra vágott hagymából és a lisztből rántást készítünk. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük és hozzáadjuk a leveskockát. Tíz percig forraljuk, majd beletesszük a megtisztított és apró kockára vágott zöldségeket, és puhára főzzük. Tálalás előtt a forró levesbe adjuk a reszelt sajtot, az apróra vágott petrezselymet és a karikára vágott virslit. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |