| Kakaós-krémsajtos felfújt receptSütemények, édességek Hozzávalók: - 10 dkg tejszín-krémsajt vagy tejszínes ömlesztett sajt - 6 evőkanál vaníliás porcukor - 2-2 evőkanál liszt - 2-2 evőkanál kakaó - 2-2 evőkanál darált dió - 2 tojás Elkészítés: A krémsajtot a tojásokkal és a vaníliás porcukorral összekeverjük. Beleszitáljuk a lisztet, a kakaót, csomómentesre keverjük, majd beleforgatjuk a diót. A masszát négy kis üvegtálkába elosztjuk és mikróba tesszük. A legmagasabb hőfokozaton 3 percig mikrózzuk, majd másfél percre még a készülékben hagyjuk. Porcukorral megszórva idénygyümölccsel díszítve tálaljuk. Tanácsok: Roppant egyszerűen elkészíthető és mutatós kis desszert. A tálkákat csak félig töltsük, mert a felfújt kiszalad és jó fél órás takarítás, sikálás vár ránk. A tetejére természetesen lehet darab diót, fahéjat, citromkarikát is tenni, ki hogy szereti! Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: xxLady Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |