Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejfölös göngyölt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús (fehérpecsenye, csirke- vagypulykamell, sertéscomb)
8 szelet füstölt tarja
8 kis rúd sajt
1 pohár tejföl

bors
olaj
fokhagyma
pirospaprika

Elkészítés:
A húsokat kiklopfolom, majd enyhén sózom, borsozom. Mindegyik szeletre fektetek egy szelet tarját és egy kis rúd sajtot. Feltekerem, majd fogpiszkálóval rögzítem. Tűzálló tálba sorba belefektetem a kis tekercseket. Enyhén meglocsolom olajjal. A tejfölt egy kis borssal, pirospaprikával és 1-2 gerezd áttört fokhagymával kikeverem, a húsokra kenem. Így sütöm - a hús fajtájától függően - 40-50 percig. A végén megszóróm egy kis sajttal, és még 5 percre visszateszem a sütőbe.

Tanácsok:
Köretként kukoricás rizst ajánlok.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkával göngyölt virsli » Göngyölt hús » Olaszos göngyölt fasírt » Savanyú göngyölt hús
» Göngyölt párizsi » Fetás göngyölt csirke » Göngyölt csirkemell » Göngyölt karaj
» Göngyölt tojás » Göngyölt csirkecsoda » Göngyölt fokhagymás csülök » Szalonnás göngyölt zöldbab
» Göngyölthús » Göngyölt kel » Göngyölt hering » Göngyölt csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.