| Sajtos-répás szendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: Diónyi (friss)gyömbér, két közepes sárgarépa 8-10 dkg füstölt sajt (Karaván vagy Mozzarella) rozskenyér (félbarna kenyér) elhagyható ízesítők: fokhagyma, balzsamecet, 1 kanál olívaolaj őrölt bors (cayenne) Elkészítés: A hozzávalókat lereszelem, összekeverem. Ízesíthető még: 1 evőkanál olíva olajjal, 1 evő-kanál balzsamecettel, meg egy kevés őrölt borssal, és ha nem munkába indulunk, 1 gerezd zúzott fokhagymával is. Sózni nem szoktam, nekem a sajttól éppen eléggé sós. Fekete rozskenyéren tálalom, de pirított kenyérrel is nagyon finom. Tanácsok: Ha a szendvicseket 1 percre forró sütőbe tesszük, a sajt nagyon szépen megolvad A reggeli rohanáskor inkább a mikrót használom, de hidegen finom. Érdemes kipróbálni! Elkészítési idő: 8 perc A receptet beküldte: kiss67 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |