| Franciás csirke receptHúsételek Hozzávalók: 1 kisebb csirke, 80 dkg burgonya, 20 dkg vöröshagyma, 15 dkg paradicsom, 1 húsleveskocka, vaj, olaj, bors, só, Piros Arany és fokhagymakrém. Elkészítés: Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, az aljára egy sor hagyma- és burgonyakarikákat teszünk, utána a sózott, borsozott fokhagymás feldarabolt csirke felét. Erre ismét burgonya, hagymakarika kerül, a csirke másik felét és a paradicsomot is rátesszük. Végül a megmaradt burgonyával lefedjük. A leveskockát feloldjuk, teszünk bele 1 evőkanál Piros Arany paprikát és ráöntjük. Alufóliával lefedve 1 órán át a sütőben pároljuk. Tanácsok: Lehet díszíteni reszelt sajttal és petrezselyemlevéllel. A receptet beküldte: pingumaci Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |