| Tonhalas sajtkrémes krém receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 tonhalkonzerv, 1 evőkanál vöröshagyma, 1 teáskanál citromlé, 12 dkg mascarpone, só, fehér bors. Elkészítés: A tonhaltörzset (az olajosról az olajat le kell önteni) törd össze villával, tedd bele a lereszelt vöröshagymát és a citromlevet, majd a sajtkrémet. Tipp 1: Nagyon finom, ha zöldségeket mártogatsz a masszába, de ha egy kicsit sűrűbbre hagyod, a kaliforniai paprikára kenve majdnem olyan, mint a szendvics. Tipp 2: Kend egész szelet sajtchipsre – szintén szendvics jellegű lesz. Nettó CH: Az egész krémben 7 gramm. A receptet beküldte: veres Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |