| Rozmaringos-citromos csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 egész csirkecomb só frissen őrölt bors citrom felkarikázva friss vagy szárított rozmaringlevelek hámozatlan fokhagymagerezdek Elkészítés: A combokat kettévágom. Bedörzsölöm őket sóval, borssal, megszórom rozmaringgal és egy jól zárható műanyag dobozba rendezem őket, közéjük citromkarikákat és fokhagymagerezdeket teszek. Ezután mennek a hűtőbe érlelődni néhány órára, akár egész éjszakára. A sütéshez aztán fóliával kibélelek egy mély tepsit, és szépen rárakosgatom a husikat, és egy fél pohár vizet öntök alájuk. Az egészet beborítotom alufóliával és előmelegített sütőben 200 fokon puhítom őket kb. fél órát. Miután megállapítom, hogy puhák, leveszem az alufólia borítást és szép barnára pirítom őket. Rizi-bizivel, vagy kukoricás-répás rizi-bizivel tálalom. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |