| Rostonsült sertésmáj almával és zsályával receptHúsételek Hozzávalók: 450 gr sertésmáj 125 gr póréhagyma 1 db alma 60 ml olaj 1 ek szárított zsálya 1 ek mustármag 150 ml tejszín 300 ml almalé 25 gr liszt, só, bors Elkészítés: A májat vékonyra felszeleteljük, borsozzuk, majd lisztbe mártva kevés zsiradékban megsütjük. A zsiradékba beletesszük a hat-nyolc cikkbe vágott piros almát (az almát nem kell megtisztítani csak a magjait kivenni). Egy-két percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almalevet, mustármagot, pórét, tejszint, zsályát kevés borssal fűszerezzük és jól összeforraljuk. Köretkent párolt brokkolit adjunk hozzá. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |