| Roston sült csirkecomb curry ízesítéssel receptHúsételek Hozzávalók: Személyenként egy-két csirkecomb só, bors, curry por, olaj Elkészítés: Csontozzuk ki a combikákat, hogy gyorsan és könnyen átsülhessenek.A bőrét, ( bár a koleszterin miatt tiltva lenne-:)),ne szedjük le, mert az védi és ízesíti a husikát. ( aztán ki, ki lelkiismerete szerint " bűnözik, vagy sem, ha az ekészült combot bőrével eszi-e meg, vagy sem-:)) Tehát sózzuk, borsozzuk a húst majd megszórjuk néhány csipet curry porral. Pici olajjal, vagy füstölt szalonnával kenegetve a a parázs fölé helyezzük és roston megsütjük. Tanácsok: Köretként lehet fóliában tekert és a parázson megsütött krumplit és sok, sok, hűtött vegyes salátát ( saját izlés szerint pl. fejes saláta, uborka, hagyma, retek, + salátaöntet)tálalni. Remek esti szórakozás akár csak a családnak, de társasági programnak is kíváló Itókának kínálhatunk telt fehérbort, vagy egy könnyebb vörösbort . Megjegyzem ez a "vacsora " nem a szigorúan vett diétás menük köréhez tartozik. Viszont, derűt, jó hangulatot hoz a családi , baráti fészekbe! Jó étvágyat, jó szórakozást! Egészségünkre!! Prosit! Elkészítési idő: 25 perc Zsírtartalom: nem diétás gramm A receptet beküldte: M. Monroe Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |