Tutireceptek.hu fejléc

Roston sült csirkecomb curry ízesítéssel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Személyenként egy-két csirkecomb
só,
bors,
curry por,
olaj

Elkészítés:
Csontozzuk ki a combikákat, hogy gyorsan és könnyen átsülhessenek.A bőrét, ( bár a koleszterin miatt tiltva lenne-:)),ne szedjük le, mert az védi és ízesíti a husikát.
( aztán ki, ki lelkiismerete szerint " bűnözik, vagy sem, ha az ekészült combot bőrével eszi-e meg, vagy sem-:))
Tehát sózzuk, borsozzuk a húst majd megszórjuk néhány csipet curry porral.
Pici olajjal, vagy füstölt szalonnával kenegetve a a parázs fölé helyezzük és roston megsütjük.

Tanácsok:
Köretként lehet fóliában tekert és a parázson megsütött krumplit és sok, sok, hűtött vegyes salátát ( saját izlés szerint pl. fejes saláta, uborka, hagyma, retek, + salátaöntet)tálalni.
Remek esti szórakozás akár csak a családnak, de társasági programnak is kíváló
Itókának kínálhatunk telt fehérbort, vagy egy könnyebb vörösbort .
Megjegyzem ez a "vacsora " nem a szigorúan vett diétás menük köréhez tartozik.
Viszont, derűt, jó hangulatot hoz a családi , baráti fészekbe!
Jó étvágyat, jó szórakozást!
Egészségünkre!! Prosit!

Elkészítési idő: 25 perc
Zsírtartalom: nem diétás gramm

A receptet beküldte: M. Monroe


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsgombócok curry szószban » Csirkecomb kertészné módra » Currys kókuszos csirkemell » Nyakkendős csirkecomb
» Kaukázusi csirkecombok » Curry csirke » Boros csirkecombok » Rozmaringos csirkecomb
» Tejfölös csirkecomb » Csirkecomb mustármártásban » Gorgonzolás csirkecomb » Banános csirkecombok
» Currys hagymalekvár » Mazsolás-currys rizs » Csirkecomb citrommártásban » Tejben sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.