Tutireceptek.hu fejléc

Roston sült borjúmáj hagymakörettel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg borjúmáj
70 dkg lilahagyma
1,2 dl száraz vörösbor
1 zsályaág
1 evőkanál olaj

bors

Elkészítés:
A hagymát karikára vágjuk,a zyálya levelet csíkokra.A vörösbort felforraljuk,beletesszük a hagymát és a zyályát.Fedő alatt kis lángon 10 percig pároljuk.
A szeletelt májat forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A májat tálaláskor sózzuk borsozzuk és a párolt hagymával körítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli roston, burgonyával » Roston sült lazac » Ízletes borjúmáj » Lazac roston
» Rostonsült padlizsán » Roston sült oldalas » Almás-boros borjúmáj » Cigánypecsenye roston
» Borjúmáj cukkínivel » Banán roston sütve » Bárányérmék roston » Roston sütött szalonka
» Kifordított gombás hús » Lecsós sertésborda » Fűszeres sertésoldalas » Rakott fasirt 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.