| Rakott sajtos hús receptHúsételek Hozzávalók: Hús (karaj v. csirkemell) Krumpli Tejföl Trappista sajt Fokhagyma Ételízesítő Sülthús fűszer Elkészítés: A húsokat olajon készre sütöm sülthús fűszerrel (hústól függően) aprított vagy zúzott fokhagymával ízlés szerint. Egy jénai edény aljába vékonyra szeletelt krumplit teszek több rétegben és minden sort beszórok ételízesítővel. A készre sült húsokat ráteszem, az olajat pedig amiben sültek kevés vízzel felengedem és ráöntöm. Az egészet befedem vastagon tejföllel utána pedig trappista sajttal. Nagyon lassan sütöm fedő alatt amíg a krumpli megpuhul. Tanácsok: A lényeg, hogy jénai edényben kell csinálni mert csak így lehet látni a krumplit. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: Heni86 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |