Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rudam recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
30 dkg rétes liszt
25 dkg sütőmargarin + 2 evőkanál zsír
1 kis doboz tejföl
só, ízlés szerint
a lekenéshez: 1 tojás
a tetejére: reszelt sajt

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk és egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.
Másnap a tésztát 4-5 mm-esre nyújtjuk, tojással megkenjük, sajttal megszórjuk, és derelyevágóval hosszabb csíkokra vágjuk.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Tanácsok:
Hagyományos, recept, az eredmény olyan finom, hogy ritkán éri meg a másnapot.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Apró sajtos pogácsa » Sajtos lasagne » Baconos-sajtos muffin » Könnyű sajtos rúd
» Sonkás - sajtos tekercs » Sajtos tejfölös csirkemell » Sajtos karfiol. » Sajtos kelt gombóc
» Sajtos gofri » Kéksajtos krém » Joghurtos sajtos lepény » Tepsiben sült sajtos karaj
» Sajtos tepsis burgonya » Sajtos csirkecomb » Kéksajtos sült alma » Sajtos hústekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.