Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rudam recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
30 dkg rétes liszt
25 dkg sütőmargarin + 2 evőkanál zsír
1 kis doboz tejföl
só, ízlés szerint
a lekenéshez: 1 tojás
a tetejére: reszelt sajt

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk és egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.
Másnap a tésztát 4-5 mm-esre nyújtjuk, tojással megkenjük, sajttal megszórjuk, és derelyevágóval hosszabb csíkokra vágjuk.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Tanácsok:
Hagyományos, recept, az eredmény olyan finom, hogy ritkán éri meg a másnapot.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstöltsajtos pogi » Fini sajtos pogi » Almás-sajtos burgonya » Fűszeres-sajtos kelbimbó
» Sajtos puffancs Update 1 » Sajtos snidlinges kenyér » Ropogós sajtos stanglik » Sajtos-bundás pulykamell
» Sajtos Virsli baconben » Sajtos lasagne » Sajtos rántott patisszon » Sajtos roló
» Sajtos pulykamellfilé » Sajtos tojáskrém » Sajtos sörkifli 2 » Sajtoska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.