Tutireceptek.hu fejléc

Rakott patisszon hús nélkül recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
40 dkg patisszon
20 dkg paradicsom
15 dkg reszelt trappista sajt
2 kávéskanál margarin
1 dl tejföl
1 cs,kapor

őrölt bors

Elkészítés:
A patisszont lehámozzuk és ujjnyi vastagságúra vágjuk,enyhén sós vízben megfőzzük.A paradicsomot vékonyan felszeleteljük,majd kivajazott jénai tálba a patisszonnal rétegezzük.A tejfölt elkeverjük az apróra vágott kaporral,borsozzuk,ráöntjük a lerakott zöldségekre.Sajttal megszórjuk és forró sütőben a sajt pirulásáig sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes rakott » Rakott gombóc » Rakott szendvics » Rakott "szejtán"
» Light rakott brokkoli » Keksztekercs-sütés nélkül » Temesi rakott csülkös » Csirkehúsos rakott tészta
» Csirkés rakott tészta » Rakott savanyú káposzta » Sajtos rakott kelbimbó » Rakott burgonya sonkával
» Alj nélküli túrós lepény » Disznósajt (bendő nélkül) » Barackos rakott csirkemell » Rakott brokkoli bulgurral


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.