| Rakott pacal camembert-rel receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg tisztított, fagyasztott pacal, 25 dkg camembert sajt, 2 tojás, só, durvára őrölt bors, 1 fej hagyma, 2 evőkanál olaj, ételízesítő, egy csokor vágott petrezselyemzöld. Elkészítés: A pacalt sós, ételízesítős vízben "rongypuhára" főzöm. A finomra vágott hagymát az olajon üvegesre párolom, rádobom a pacalt, borsozom és néhányszor átkeverem. Kihűlés után összekeverem a kisujjnyi csíkokra vágott camembert-rel, a tojásokkal, a petrezselyemzölddel és egy kávéskanál sóval. A keveréket kivajazott tűzálló tálba teszem és forró sütőben kb fél óra alatt készre sütöm. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |