Tutireceptek.hu fejléc

Ragunyasz recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Ragougnasse (ragunyassz),
melyet vajjal kikent edényben rétegesen készítenek.
1—1 réteg makarónit, Béchamel-mártást, ujjnyi metéltre
vágott főtt sovány marhahúst, fűszerezett paradicsompürét
(vagy nyáron tört paradicsomot) vagy lecsót
rakunk egymásra s ugyanezt ebben a sorrendben
egy-kétszer megismételjük, míg edényünk megtelt. A
legfelsőbb réteget vékony Béchamel-mártással vonjuk
be, reszelt sajttal meghintjük és forró sütőben
megsütjük.
A francia konyha végtelen sorú változataiból kiemelhetjük

Elkészítés:
Ez Gundel könyvből lett idézve

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Tobzocska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol rakottas » Karfiolos tészta » Rakott hurka » Nagyikám káposztás húsa
» Kiflikoch » Csirkecomb ananászraguval » Görög rakott burgonya » Csirkés Waldorf-cipó
» Sajtos tepsis burgonya » Rakott krumpli saját módra » Káposztás csirke » Töltött-sült burgonya
» Sárgarépás-mozarellás köles » Mogyorós libamáj » Töltött mángold » Nyári töltött káposzta nálunk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.