| Puszta Steak receptEgytálételek Hozzávalók: Karaj só bors panirhoz: 3 tojás 2 tejföl so bors apróra vágott petrezselyem 6-8 evk.kanál liszt 40dkg reszelt krumpli 3.4 gerezd fokhagyma Elkészítés: A karajt ( vagy csirke/pulykamellet) szeletekre vágni, kiklopfolni, sózni, borsozni, félretenni és elkészíteni a következö "panírt":3 db tojás, 2 doboz tejföl, só, bors, apróra vágott friss petrezselyem, 6-8 e.kanál liszt, 40 dkg reszelt krumpli, 3-4 gerezd fokhagyma Ezeket jól elkeverni és ebbe mártogatni a hús szeleteket, úgy, hogy mindehol jól ellepje a húst. Forró olajban kisütni, úgy mint a rántott húst. Ajánlott kanállal beletenni az olajba, mert akkor jobban ki tudsz merni a panírból Tanácsok: Nagyon kiadós és nagyon laktató! Gyorsan kész van!!! A receptet beküldte: Mókica Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |