| Puncsos szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojás 21 dkg cukor 4 cs. puncs pudingpor Krémhez: 2 cs. puncs pudingpor 2 ek. liszt 4 dl víz 20 dkg porcukor 25 dkg margarin Elkészítés: A hat tojásfehérjét gőz fölött a cukorral keményre verjük, majd beletesszük a tojások sárgáját is. Ha kemény, jöhet bele a 4 csomag pudingpor. A masszát zsírozott-lisztezett tepsibe öntjük, és megsütjük. A krémhez a pudingport simára keverjük a vízzel és a liszttel, majd sűrűre főzzük. HA eléggé besűrűsödött, kavargatjuk, míg langyosra nem hül. Ekkor belekeverjük a porcukrot és végül a margarint. A megsült és kihült tésztát ízlés szerint két-három lapra vágjuk, és a krémmel megtöltjük. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |