| Pirított csirke Vadászné módra receptHúsételek Hozzávalók: Hozzávalók: 4 csirkecomb 25 dkg gomba, tetszőlegesen felszeletelve 25 dkg paradicsom, kis kockákra vágva (én paradicsomlevet használok hozzá ehhez a mennyiséghez fél liter 100%-os levet.) 1 fej hagyma, felaprítva 1 gerezd fokhagyma, felaprítva tárkony bő fél deci száraz fehérbor petrezselyemzöld só bors étolaj liszt Elkészítés: A csirkecombokat sózom, borsozom és lisztbe forgatom. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek, és közepes hőfokon elősütöm combokat, majd kiveszem és félreteszem. A visszamaradt olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a gombát, fokhagymát, a paradicsomot, fűszerezem sóval, borssal, kevés tárkonnyal és friss petrezselyemmel. Hozzáöntöm a bort, felforralom, majd a raguba visszateszem a csirkecombokat és alacsony hőfokon, lefedve készre főzöm. Párolt rizzsel tálalom. A receptet beküldte: konita5 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |