Tutireceptek.hu fejléc

Tormás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis fej vöröskáposzta
2 db savanykás alma
1 dl majonéz
1 dl kefír
2 evőkanál ecetes torma
cukor só

Elkészítés:
A káposztát vékony csíkokra vágjuk és megsózuk 20 percig állni hagyjuk.A majonézt összekeverjük a kefírrel cukorral tormával.Az almát héjjastól lereszeljük és a mártásba keverjük.Ezután hozzáadjuk a káposztát és összekeverjük.Legalább fél napig érlljük.Rántott húsokhoz tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás káposztasaláta » Erdélyi tormás hús » Isteni káposztasaláta » Különleges káposztasaláta
» Karácsonyi káposztasaláta » Almás-tormás csülök » KFC káposztasaláta » Káposztasaláta
» Nyers káposztasaláta » Káposztasaláta majonézzel » Káposztasaláta 2 » Tormás tojássaláta
» Túrós-tormás tavaszi sonka » Tejszínes-tormás csirke » Káposztasaláta gazdagon » Káposztasaláta paleo módon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.