Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg pontyszelet
2 szál sárgarépa
10 dkg csiperkegomba
1 db zeller
1 dl tejszín
8 dl tej
1 db citrom
2 db babérlevél
1 halászlékocka

Elkészítés:
A sárgarépát és a gombát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

A halszeleteket jól megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel.

Lassú tűzön főzzük, nem nem szabad keverni, hogy a halszeletek ne törjenek. Ízesítjük még szűrt citromlével, babérlevéllel, és készre főzzük. Azonnal
tálaljuk.

Kínáljunk mellé friss pékárut.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell zöldségekkel » Halászlé Ricsi módra » Pikáns sajtleves » Pikáns halleves
» Pikáns csirkemáj pástétom » Fajszi halászlé » Vese pikáns mártás » Pikáns karaj
» Pikáns szilvamártás » Muffin halászleve » Pikáns húspástétom » Párolt rizs zöldségekkel
» Köles zöldségekkel » Pikáns gyömbéres csirke » Pikáns husi » Pikáns sajtos lángos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.