| Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva receptHalas ételek Hozzávalók: 50 dkg pontyszelet 2 szál sárgarépa 10 dkg csiperkegomba 1 db zeller 1 dl tejszín 8 dl tej 1 db citrom 2 db babérlevél 1 halászlékocka Elkészítés: A sárgarépát és a gombát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A halszeleteket jól megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel. Lassú tűzön főzzük, nem nem szabad keverni, hogy a halszeletek ne törjenek. Ízesítjük még szűrt citromlével, babérlevéllel, és készre főzzük. Azonnal tálaljuk. Kínáljunk mellé friss pékárut. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |