| Camamber sajt rántva receptEgytálételek Hozzávalók: fejenként 1 kis karika Camamber sajt, kukorica liszt, tojás, 1 db/2 camamber, zsemlemorzsa, vagy szezám mag, a sütéshez szükséges olaj, Elkészítés: A camamber sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk, és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a calória és szénhidráttartalma az így panírozott sajnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldaklát. Tanácsok: Vigyázzunk, hogy amikor fordítjuk, nehogy kiszúrjuk, mert a sajt szétfolyik. Salátával, vagy ,ás egyéb körettel tálaljuk. Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: Gyöngyös Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |