Tutireceptek.hu fejléc

Camamber sajt rántva recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
fejenként 1 kis karika Camamber sajt,
kukorica liszt,
tojás, 1 db/2 camamber,
zsemlemorzsa, vagy szezám mag,
a sütéshez szükséges olaj,

Elkészítés:
A camamber sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk, és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a calória és szénhidráttartalma az így panírozott sajnak.
Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldaklát.

Tanácsok:
Vigyázzunk, hogy amikor fordítjuk, nehogy kiszúrjuk, mert a sajt szétfolyik.
Salátával, vagy ,ás egyéb körettel tálaljuk.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Gyöngyös


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos darált hús rántva » Paradicsom rántva » Zöldpaprika rántva » Tökfasírt rántva
» Darált hús rántva » Ízes borda rántva » Camambertes palacsinta » Kelkáposztatekercs rántva
» Sütőtök rántva » Pacal rántva » Sajtos csirkemell rántva » Sonka rántva
» Töltött gombafejek rántva » Tojás rántva, feltétnek » Karfiol rántva » Sonkába tekert sajt rántva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.