Tutireceptek.hu fejléc

Paszternákos krumplipüré (vegan) recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
400 g paszternák
600 g burgonya
200 ml rizstej
40 g növényi margarin
tengeri só
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott paszternákot és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 25-30 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a rizstejet és margarint, majd burgonyatörővel törjük pépesre. Ízesítsük sóval, borssal. Jól keverjük el és melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegán epertorta » Falafel - vegán » Erőleves (vegan) » Palacsinta (vegan)
» Vegan tejföl » Mexikói bulgur (vegan) » Spanyol sült rizs (vegan) » Krumplipürés picsi-pacsi
» Lecsós tarhonya (vegan) » Krumplipüréből » Körtés zabkeksz (vegan) » Krumplipürés szendvicskrém
» Fűszeres krumplipüré » Brokkolikrémleves (vegan) » Zöldborsókrém (vegan) » Meggyes csokitorta (vegan)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.