Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános morzsában forgatott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús (csirke,-pulykamell, serés karaj)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeletek kiklopfoljuk besózzuk.
A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal.
A húst panírozzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, legvégül a parmezános morzsába forgatjuk.
Forró olajban sütjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános spárga » Parmezános csirkemell » Parmezános sült sárgarépa » Parmezános padlizsánkrém
» Forgatott burgonya » Parmezános-diós spagetti » Parmezános-oregános rudak » Parmezános rántott surimi
» Parmezános csirkemell 1. » Parmezános saláta » Parmezános rudak » Parmezános burgonyapogácsa
» Balatoni mustos pecsenye » Sóágyon sült csirkecomb » Mexikói tepsis hús » Mandulás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.