| Parmezános rudak receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 20 dkg liszt 5 dkg parmezán sajt 4 evőkanál hideg viz 10 dkg margarin 1 tojás sárgája/kenéshez!/ 1 evőkanál oregáno 1 kávéskanál só 1 késhegynyi bors Elkészítés: Az alapanyagokat(a tojássárgája kivételével) összegyúrom,kinyújtom. Derelyevágóval ujjnyi rudakra vágom,megkenem a tojássárgájával,megszórom a tetejét tetszés szerint reszelt sajttal vagy szezámmaggal. Sütőpapirral bélelt tepsibe rakom,megsütöm. Tanácsok: Parmezánsajtot a tasakos,morzsolt állagút szoktam beletenni. Lehet késsel is rudakra vágni,de a derelyeszaggatóval szebb. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: princess7200 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |