| Párizsi bomba receptSütemények, édességek Hozzávalók: 7 dkg margarin 7 dkg liszt 4 dkg porcukor 4 dkg darált mandula 6 tojásfehérje citromlé baracklekvár eper, meggy, barack tortabevonó Elkészítés: A margarint, lisztet, cukrot és mandulát kevés citromlével összekeverjük, tortaformába töltjük, és megsütjük. Fontos, hogy ne legyen száraz sütés után a tészta. Miután kihűlt, megkenjük lekvárral, rátesszük a gyümölcsöket, ízlés szerint. A tojásfehérjéket felverjük, ráhelyezzük a gyümölcsökre, és így sütjük még egy kicsit a tésztát, amíg a hab sárgás- barnás színű nem lesz. Miután kihűlt, csokimázt készítünk, és leöntjük a tortát. A receptet beküldte: tűzijáték Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |