| Paradicsomos táska sajtos krémtöltelékkel bélelve receptLevesek Hozzávalók: 8 db nagyobbacska, kemény húsú, kerek paradicsom 10 dkg jó minőségű natúr krémsajt 1 kis csokor bazsalikom tengeri só frissen őrölt bors oregánó ízlés szerint Elkészítés: A paradicsomok héját kereszt alakban bemetszettem, 2 percre forró vízbe dobtam, meghámoztam. Kis kalapot vágtam mindegyik tetejéből, a magokat és a gyümölcshúst teáskanállal óvatosan eltávolítottam (mártásokhoz, levesekhez remek alap!). A bazsalikomcsokorból 8 szép levelet félretettem, a többit felaprítottam és a többi fűszerrel a krémsajthoz kevertem. Habzsákba szedve megtöltöttem a paradicsomokat. A szár helyére 1-1 bazsalikomlevelet illesztettem, kevés színes borssal fűszereztem, pirítóssal kínáltam. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |