Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás-szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
egy kiló felsál
tojásnyi zsír
1 nagy fej vöröshagyma
púpozott kávéskanálnyi piros fűszerpaprika.

kevés víz

Elkészítés:
A húst vágjuk széles szeletekre és enyhén klopfoljuk meg. Lábosba tegyünk tojásnyi zsírt. Az apróra vágott vöröshagymát és piros fűszerpaprikát keverjünk jól el a zsírban, majd rakjuk bele a besózott hússzeleteket. Fedjük le és hagyjuk csendesen sülni; mikor elkezd sercegni, öntsünk alá pár kanál vizet és időnként forgassuk meg a pecsenye szeleteket. Eközben ügyeljünk, hogy mindig jó bő leve legyen a húsnak.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-citromos csirkecomb » Walesi húspogácsák » Saslik ínyenc módra » Zöldséges tokány
» Szójaszószos karaj » Csülökfalatok sütve » Csirke chilipaprikával » Mézes-csípős csirkemell
» Bazsalikomos csirke » Diétás vadas csirke » Sajtos csirketorta » Majoránnás csirkemellfilé
» Rántott kacsamell chipsben » Bassói aprópecsenye » Csirke alaplé » Részeges pulyka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.