| Pangasiusfilé pezsgős rákraguva receptHalas ételek Hozzávalók: 1 pangasiusfilé 1 kis paradicsom 10 dkg koktélrák fél dl tejszín fél dl pezsgő só bors liszt kevés olaj Elkészítés: A halat sózás, borsozás után lisztben megforgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Az olajból kivesszük, és melegen tartjuk. Az olajba beletesszük a kockára vágott paradicsomot és a rákot. Sóval, borssal, csipet cukorral ízesítjük. Rövid hevítés után a tejszínnel és a pezsgővel összeforraljuk, és azonnal tálaljuk. Köretnek rizst és vajas főtt burgonyát ajánlok. Tanácsok: A ragut tetszés szerint tejből és lisztből készült habarással lehet sűríteni. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |