Tutireceptek.hu fejléc

Pezsgőspohár recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Pezsgőspohár
Hozzávalók 4 személyre:
# 1 konzerv darabolt ananász
# 10 dkg cukor
# 3 narancs
# 2 citrom
# 1 dl brandy
# jég
# 1 üveg száraz pezsgő

Elkészítés:
#


Előkészítés: Az ananászt tálba tesszük, megszórjuk a cukor felével, és kb. 2 óra hosszára betesszük a hűtőbe. Megmossuk a narancsot, a citromot, és karikára vágjuk, tálba tesszük, megszórjuk a maradék cukorral, leöntjük a brandyvel, és ezt is behűtjük.
Elkészítés: A narancsos keveréket kivesszük a hűtőből, sűrű szitán átpasszírozzuk, és hozzákeverjük az ananászhoz. Visszatesszük a hűtőbe. Tálalás előtt tört jeget készítünk, azaz jégkockákat konyharuhába csomagolunk, és húsklopfólóval összetörjük. Kevés tört jégre kétharmadig adagoljuk a poharakba az ananászos gyümölcsöt, és felöntjük egyharmad rész jéghideg száraz pezsgővel.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös pezsgőspohár » Szilveszteri vodka-narancs » Házi Bailey's » Devonia
» Narancsos puncs » Szilvás limonádé » Abbey Cocktail » Bourbon Hot Toddy
» Peninsula Pelican » Bismark » Irish Coffee » Cseresznye-mályva ital
» Red Sangria » Passionfruit Collins » Kávé frappé » Mallory


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.