Tutireceptek.hu fejléc

Francia hagymaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 nagy vöröshagyma

2 tojássárgája

liszt

1liter húsleves



bab

vaj

Elkészítés:
A vöröshagymát csíkokra (karikákra) vágjuk, megfonnyasztjuk egy kevés vajon, majd megszórjuk liszttel és tovább pirítjuk. Ezután felöntjük húslevessel és egy picit így is főzzük. A hagyma felét kivesszük a levesből és összeturmixoljuk a tojás sárgájával. Ha ez kész, óvatosan visszatesszük a levesbe és pirított kenyérdarabokkal és reszelt sajttal tálaljuk.


A receptet beküldte: deakilona72@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymaleves zsályával » Tárkonyos hagymaleves » Sajtos hagymaleves » Francia zöldséges lecsó
» Francia zöldségtál » Kakaós, francia palacsinta » Hagymaleves mikróban » Francia Rakottkrumpli
» Rizses fokhagymaleves » Póréhagymaleves » Angol hagymaleves » Az én francia krémesem
» Francia salátánk » Meggyes francia krémes » Francia madártej » Fehérboros póréhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.