| Padlizsánkrém, ahogy én csinálom. receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 4 db padlizsán 2 közepes fej lilahagyma 4 gerezzd fokhagyma 2 közepes paradicsom étolaj só bors Elkészítés: A padlizsánokat meghámozom,felkockázom és 180 fokra előmelegített(ha van légkeverésesen)sütőbe tolom. Kb:20 perc alatt megpuhul(figyelni kell).Fazékban bővebb mennyiségű olajat melegítek,rádobom a közben nagyon finomra vágott(én aprítógéppel szoktam)lila és fokhagymát majd a felkockázzott paradicsomot.Rárakom a sütőből kivett padlizsánt sózom,borsózom kicsit hagyom összefőni(3-4 perc).A padlizsánt a keverés közben a fakanállal összenyomkodom,ha nem lesz eléggé krémes álagú én műanyag késes turmixba szoktam átkeverni.Nagyon finom. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: nedi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |