| Nyúl chasseur (vadász) módra receptHúsételek Hozzávalók: 1,5 kg nyúl 10,0 dkg vaj 5,0 dkg olaj 30,0 dkg gomba 5,0 dkg vöröshagyma 5,0 dkg paradicsompüré 3,0 dkg liszt 2,0 dl vörösbor 2,0 dl víz őrölt bors babérlevél só kakukkfű Elkészítés: Az olajat vajat együtt felhevítjük, msgpirítjuk benne a feldarabolt, sózott nyulat. Meghintjük liszttel, finomra vágott vöröshagymával, kissé tovább hevítve felengedjük borral és vízzel. Megsózzuk megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, a babérlevelet, kakukkfüvet, és mérsékelt tűzön puhára főzzük. Mikor a hús majdnem puha, beleforraljuk a felszeletelt, olajon külön megpárolt gombát, és a nyúl külön lepirított máját. Tűzálló tálban forrón tálaljuk. A receptet beküldte: kiara25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |