Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-gombás sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb,
15 dkg gomba,
2 dl tejföl,
2 db zöldpaprika,
2 evőkanál liszt,
1 evőkanál mustár,
3 gerezd fokhagyma,
só,
őrölt bors,
olaj.

Elkészítés:
A sertéscombot szeletekre vágom, megsózom majd lisztbe mártom.
A felhevített olajban mindkét oldalát átsütöm.
A megtisztított gombát felaprítom.
A zöldpaprikát vékonyan felszeletelem.
A serpenyőben maradt zsiradékra teszem a gombát és a zöldpaprikát.
Megsózom, és a fokhagymát meg a borsot belekeverem.
Fedő alatt, saját levében puhára párolom, majd zsírjára sütöm.
Ezután belekeverem a mustárt.
A hússzeleteket beleteszem a mártásba, és fedő alatt párolom, amíg a hús puha nem lesz.
Tálalás előtt a tejfölt belekeverem, majd nokedlival tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös sertésszeletek » Fokhagymás sertésszelet » Temesvári sertésszelet » Athéni sertésszelet
» Parasztos sertésszelet » Karfiolos sertésszelet » Őszibarackos sertésszelet » Sertésszelet hentes módra
» Bakonyi sertésszelet » Mustáros-gombás szelet » Sertésszelet almával » Óvári sertésszelet
» Petrezselymes sertésszelet » Cumberlandi sertésszelet » Csurgói sertésszelet » Lyoni sertésszelet....


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.