| Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 8 db csirkecomb 350 g tejföl 1 ek mustár 1 ek ételízesítő bors ízlés szerint 3 gerezd fokhagyma 5 dkg vaj 1 dl napraforgó olaj 20 dkg sajt (reszelt) Elkészítés: Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |