| Miranda szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 egesz tojas 6 evokanal kristalycukor 5 evokanal liszt 2 evokanal kakaopor 1 sutopor 20 dkg margalin 15 dkg porcukor 1 citrom reszelt heja 2 vanilias cukor 2 vanilias pudingpor 7 deciliter szensavas udito 1 deciliter etolaj fel kg tehenturo Elkészítés: A tojasokat szetvalasztjuk a sargajat a kristalycukorral, habosra keverjuk, hozzaadjuk az etolajat, kakoport, lisztet, sutoport majd a kemenyre vert tojasfeherjeket. Tepsibe teve tartaleklangon megsutjuk, sutes utan talcara boritjuk, hagyjuk kihulni. A margalint a 10 dkg porcukorral simara keverjuk,hozzaadjuk a vanilias cukrot, reszelt citrom hejat, attort tehenturot. Egyenletesen rasimitjuk a sutemenyre. A pudingporokat elkeverjuk a felmaradt porcukorral, az uditovel surure fozzuk. Tuzrol leveve allando keveressel hutjuk, amikor langyos akkor tesszuk ra a turo toltelekre. A receptet beküldte: Anita123 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |