| Milánói makaróni füstölt hússal receptTésztafélék Hozzávalók: -makaróni tészta -sajt -15-20 dkg darált hús -15-20 dkg nyers füstölt tarja vagy valamilyen füstölt hús -2 kis fej vöröshagyma -olaj -60-70 dkg friss csiperkegomba -1 nagy és 1 kis doboz paradicsompüré -2-3 dl húsleves -só -bors -kakukkfű -oregánó Elkészítés: Olajban megpirítom a finomra vágott vöröshagymát.Hozzáadom a megtisztított,szeletekre vágott gombát.Megsózom,megborsozom és megpirítom.Hozzáadom a darálthúst,a darált vagy nagyon finomra vágott füstölt húst,a paradicsompürét és levessel felengedem,hogy jó szaftos legyen.Nem biztos,hogy kell az összes leves,én pótolgatni szoktam,ahogy fő a milánói. Befűszerezem kakukkfűvel és jó bőven oregánóval.Én egy kis ketchupöt is szoktam hozzá tenni,kis pikáns ízt ad neki. Ha kész,lehet bele reszelni egy kis füstölt sajtot. Tanácsok: A tésztát olajos vízben szoktam megfőzni,így nem ragad össze főzés közben. Lehet hozzá rántott husit sütni egy-egy szeletet.Nagyon finom,csak úgy harapni hozzá,mintegy "köretként". Jó étvágyat hozzá.:o) A receptet beküldte: Joseph Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |