Tutireceptek.hu fejléc

Milánói makaróni füstölt hússal recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
-makaróni tészta
-sajt
-15-20 dkg darált hús
-15-20 dkg nyers füstölt tarja vagy valamilyen füstölt hús
-2 kis fej vöröshagyma
-olaj
-60-70 dkg friss csiperkegomba
-1 nagy és 1 kis doboz paradicsompüré
-2-3 dl húsleves
-só
-bors
-kakukkfű
-oregánó

Elkészítés:
Olajban megpirítom a finomra vágott vöröshagymát.Hozzáadom a megtisztított,szeletekre vágott gombát.Megsózom,megborsozom és megpirítom.Hozzáadom a darálthúst,a darált vagy nagyon finomra vágott füstölt húst,a paradicsompürét és levessel felengedem,hogy jó szaftos legyen.Nem biztos,hogy kell az összes leves,én pótolgatni szoktam,ahogy fő a milánói.
Befűszerezem kakukkfűvel és jó bőven oregánóval.Én egy kis ketchupöt is szoktam hozzá tenni,kis pikáns ízt ad neki.
Ha kész,lehet bele reszelni egy kis füstölt sajtot.

Tanácsok:
A tésztát olajos vízben szoktam megfőzni,így nem ragad össze főzés közben.
Lehet hozzá rántott husit sütni egy-egy szeletet.Nagyon finom,csak úgy harapni hozzá,mintegy "köretként".
Jó étvágyat hozzá.:o)


A receptet beküldte: Joseph


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstöltsajtos croissant » Rizs darát bárányhússal » Gyors sonkás makaróni » Nápolyi makaróni
» Amerikai sült makaróni » Szárnyas hússaláta » Libahússal rakott kel » Füstölt halas rösti
» Zöldségleves marhahússal » Saláta füstölt ízekkel » Xenia csirkés makarónia » Füstöltsajt - krémleves
» Makaróni pite » Hússal töltött cannelloni » Füstölt húsos karalábé » Füstölt sajtos karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.